Contacteer ons »

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam. quis nostrud exercitation ullamco laboris.

Revalidatie

Een gericht revalidatieplan en geruststelling staan centraal en dragen bij tot een actief herstel en een vlotte werk- en/of sporthervatting na een operatie, sportletsel, botbreuk of trauma na een ongeval.

Meer lezen »

Sportkinesitherapie

Sportkinesitherapie richt zich op de revalidatie van sportgerelateerde letsels en klachten, zoals acute of chronische peesaandoeningen, spierletsels, kraakbeenlijden, instabiliteitsklachten, …

Meer lezen »

Manuele therapie

Manuele therapie is een specialisatie binnen de kinesitherapie die zich richt op klachten van het bewegingsapparaat; de wervelzuil en de gewrichten van de bovenste en onderste ledematen.

Meer lezen »

Myofasciale therapie

Deze therapie behandelt pijnen die hun oorzaak vinden in het verkeerd functioneren van spieren. Er ontwikkelen zich pijnpunten, die pijnen veroorzaken met een specifieke lokalisatie en uitstralingszone.

Meer lezen »

Oedeemtherapie

Oedeem is een abnormale opstapeling van vocht in de weefsels. De drainage van het lymfevocht in ons lichaam kan bemoeilijkt worden om verschillende redenen, waaronder aangeboren of verworven slechte werking van het lymfestelsel.

Meer lezen »

Perinatale kinesitherapie

Bij prenatale kine trachten we de aanstaande moeder zo goed mogelijk voor te bereiden op de bevalling; bij postnatale trainen we in de eerste plaats de bekkenbodemspieren en de buikspieren.

Meer lezen »

Blijf niet zitten met pijn of vragen! Contacteer ons.