Contacteer ons »

Kinesist Dendermonde nodig? Welkom bij Kinepunt Oudegem

Op zoek naar een kinesist? Dendermonde is de plaats waar je werkt en / of woont? Maak een afspraak bij Kinepunt Oudegem en je bent in goede handen! Door de kwaliteit van je bewegingen te behouden of te verbeteren verhogen we jouw levenskwaliteit. Met een individueel plan en behandelschema gaan we aan de slag om de aandoening zo snel en functioneel mogelijk te corrigeren.

Voor welke vormen van kinesitherapie kan je bij ons terecht?

Bij Kinepunt Oudegem kunnen patiënten rekenen op myofasciale therapie. Die therapie behandelt pijn uit de oorzaak van het verkeerd functioneren van de spieren.

Bij oedeemtherapie behandelen we overmatig vocht dat zich opgestapeld heeft in de weefsels omwille van slechte werking van het bloedvatenstelsel, een aangeboren of verworven slechte werking van het lymfestelsel of extra vorming van afvalproducten ten gevolge van ziekte, stress of een ongeval.

Heb je revalidatie nodig na een botbreuk, operatie, sportletsel of trauma na een ongeval? Manuele technieken en oefentherapie kunnen je zo terug op de been helpen. Het lichaam van de patiënt beschouwen we daarbij als één geheel. We besteden ook de nodige aandacht aan conditietraining en preventie.

Bij de sportkinesitherapie richten we ons dan weer op de revalidatie van sportgerelateerde letsels en klachten.

De manuele therapie richt zich dan weer op klachten van het bewegingsapparaat als specialisatie binnen de kinesitherapie. Na een lichamelijk onderzoek en vraaggesprek brengen we de mogelijke oorzaken van je klachten in kaart, waarna we door middel van manuele behandelingstechnieken ervoor zorgen dat je zo snel mogelijk je activiteiten kan hervatten.

Ook postnatale kine maakt deel uit van onze kinesitherapievormen. Wie begeleiding nodig heeft voor of na een zwangerschap, kan er bij Kinepunt Oudegem voor zorgen dat het lichaam voorbereid is op de bevalling en kan herstellen na de bevalling.

Een praktijk, verschillende kinesisten

Onze moderne praktijk met complementaire kinesitherapeuten, elk bedreven in onze eigen specialisaties, is een plaats waar je optimaal kan revalideren in een aangename omgeving. In onze praktijk staat jouw fysieke comfort op één.

Zoek je een kinesist? Dendermonde is waar je woont of werkt? Voor een persoonlijke aanpak en professionele dienstverlening kan je ons vinden in onze praktijk in Oudegem. Maak direct telefonisch een afspraak of neem contact op voor een antwoord op jouw vragen.

Neem contact op

Dokter Frans De Hovrestraat 1 bus 1

9200 Oudegem (Dendermonde)

+32 52 21 80 47

 

Dorien Van den Berghe
0485 57 02 29

Lynn De Schrijver
0473 26 05 09

Eline Backaert
0475 95 89 86

Lies Demeulenaere
0473 92 16 56

Bram Van Hulle
0475 32 03 49

Blijf niet zitten met pijn of vragen! Contacteer ons.