Contacteer ons »

Kinesist Aalst nodig? Welkom bij Kinepunt Oudegem

Ben je op zoek naar een kine in de buurt van Aalst? Dan kan je bij Kinepunt Oudegem terecht. Wij verhogen jouw levenskwaliteit door de kwaliteit van je bewegingen te behouden of te verbeteren. Afhankelijk van het trauma of letsel stellen we een individueel plan en behandelschema op om de aandoening zo snel en functioneel mogelijk te corrigeren. Op zoek naar een kinesist? Aalst is de plaats waar je werkt en / of woont? Maak een afspraak bij Kinepunt Oudegem en je bent in goede handen!

Voor welke vormen van kinesitherapie kan je bij ons terecht?

Heb je revalidatie nodig na een operatie, sportletsel, botbreuk of trauma na een ongeval? Dankzij manuele technieken en oefentherapie ben je zo terug op de been. We besteden daarbij ook de nodige aandacht aan conditietraining en preventie. Het lichaam van de patiënt beschouwen we daarbij als één geheel.

Bij de sportkinesitherapie richten we ons dan weer op de revalidatie van sportgerelateerde letsels en klachten.

Als specialisatie binnen de kinesitherapie is er de manuele therapie, die zich richt op klachten van het bewegingsapparaat. We brengen na een lichamelijk onderzoek en vraaggesprek de mogelijke oorzaken van je klachten in kaart, waarna we door middel van manuele behandelingstechnieken, gaande van stretchingstechnieken en harmonische technieken tot rug- en nekschool en de McKenzie-therapie, ervoor zorgen dat je zo snel mogelijk je activiteiten kan hervatten.

Bij Kinepunt Oudegem kunnen patiënten ook rekenen op de myofasciale therapie. Die therapie behandelt pijn uit de oorzaak van het verkeerd functioneren van de spieren.

Ziekte of stress kan ervoor zorgen dat ons lymfestelsel de lichaamscellen niet meer op een normale manier kan onderhouden. Door oedeemtherapie, specifiek manuele lymfedrainage, stimuleren we de lymfevaten en lymfeknopen om zo het (on)zichtbare oedeem sneller af te voeren.

Wie begeleiding nodig heeft bij een zwangerschap, kan er bij Kinepunt Oudegem voor zorgen dat haar lichaam voorbereid is op de bevalling. Ook postnatale kine maakt deel uit van onze kinesitherapievormen.

Een praktijk, verschillende kinesisten

In onze praktijk staat jouw fysieke comfort op één. Onze moderne praktijk met complementaire kinesitherapeuten, elk bedreven in onze eigen specialisaties, is een plaats waar je optimaal kan revalideren in een aangename omgeving.

Zoek je een kinesist? Aalst is waar je woont of werkt? Voor professionele dienstverlening en een persoonlijke aanpak in kinesitherapie kan je ons vinden in onze praktijk in Oudegem. Neem contact op of maak direct telefonisch een afspraak!

Neem contact op

Dokter Frans De Hovrestraat 1 bus 1

9200 Oudegem (Dendermonde)

+32 52 21 80 47

 

Dorien Van den Berghe
0485 57 02 29

Lynn De Schrijver
0473 26 05 09

Eline Backaert
0475 95 89 86

Lies Demeulenaere
0473 92 16 56

Bram Van Hulle
0475 32 03 49

Blijf niet zitten met pijn of vragen! Contacteer ons.